Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Το κόμμα του ρόταρυ και πάσης μασονίας, υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των κίναιδων

Αποτέλεσμα εικόνας για νεα δημοκρατια συμφωνο συμβιωσης Σημείωση ιστολογίου: Δεν μας εκπλήσσει! Είναι το κόμμα των πατριδοκάπηλων και χριστέμπορων που έχουν περάσει κατά καιρούς τους περισσότερους αντιχριστιανικούς νόμους. Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι της Ελλαδικής Εκκλησίας που δίνουν γραμμή στους πιστούς να ψηφίσουν αυτό το τρισάθλιο μασονικό υποχείριο. Αναμένουμε τους αφορισμούς των βουλευτών που θα το ψηφίσουν, όπως υποσχέθηκε πριν κάποια χρόνια ο Μητροπολίτης Πειραιώς, τον οποίο έχουμε υποστηρίξει ανοιχτά, αλλά φοβόμαστε ότι και αυτός θα κάνει πίσω... Μακάρι να διαψευστούμε και να σταματήσουν οι διάφοροι Δρίτσες και Κατσαφάδοι να καμαρώνουν στην πρώτη γραμμή των επισήμων στους Πειραιώτικους Ναούς και ταυτόχρονα να ψηφίζουν τέτοιους νόμους.
  Ακολουθεί η είδηση:



Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης, που θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.
Αυτή ήταν, άλλωστε, και η εισήγηση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη προς τους βουλευτές του κόμματος.
Μάλιστα, ο κ. Πλακιωτάκης είχε συνάντηση με τη Φωτεινή Πιπιλή, που ως βουλευτής είχε στηρίξει τόσο το σύμφωνο συμβίωσης όσο και την καύση των νεκρών στην Ελλάδα.
Συνεπώς, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αναμένεται να κρατήσει θετική στάση τις επόμενες μέρες, κατά τη συζήτηση στη Βουλή.   
Η ΝΔ στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης - Πρέπει να σεβαστούμε τις προσωπικές επιλογές κάθε ατόμου, δήλωσε ο Πλακιωτάκης Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για μια κοινωνική πραγματικότητα 12.12.2015 | 21:32 Η ΝΔ στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης - Πρέπει να σεβαστούμε τις προσωπικές επιλογές κάθε ατόμου, δήλωσε ο Πλακιωτάκης Tweet Email SHARES 847 ΣΧΟΛΙΑ 3 Ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην καθιερωμένη συνάντησή που γίνεται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τον αγώνα τους για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Ο κος Πλακιωτάκης μίλησε μεταξύ άλλων και για το πολυσυζητημένο σύμφωνο συμβίωσης. Ως προς αυτό επισήμανε ότι το πολιτικό σύστημα δεν θα πρέπει να εθελοτυφλεί και σημείωσε ότι σέβεται τις ενστάσεις κάποιων, αλλά "είναι καιρός πλέον να αντιμετωπιστεί μια κοινωνική πραγματικότητα". Ο κ. Πλακιωτάκης πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να σεβαστούμε τις προσωπικές επιλογές κάθε ατόμου και τα προσωπικά του δικαιώματα, και τόνισε ότι πρέπει να αναπροσαρμόσουμε το θεσμικό μας πλαίσιο ώστε να αναγνωρίσουμε στα άτομα αυτά ασφαλιστικά, φορολογικά, κληρονομικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Συμπλήρωσε, τέλος, πως υπάρχει ανάγκη εναρμόνισης της χώρας μας με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Πηγή: www.lifo.gr
Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

Γράψτε το σχόλιό σας