Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τέθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση η νομική αναγνώριση της σοδομιτικής "οικογένειας"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΔΟΜΑ
Μπείτε ΕΔΩ και εκφράστε με ευπρέπεια την αντίθεσή σας στα νέα ήθη που θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας οι μαριονέττες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Επιβάλλεται να κάνουμε εμείς ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό και τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στο Θεό. Κάποτε θα δώσουμε λόγο για τη στάση που κρατήσαμε σε τέτοια ζητήματα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.
Ας αφιερώσουμε 5 λεπτά να γράψουμε ένα μικρό κείμενο αντίθεσης και αντίστασης. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

7 σχόλια:

  1. Διεστραμμένοι ανθέλληνες προδότες πρώτα καταστρέψατε όλους τούς θεσμούς πού κρατούσαν τήν πατρίδα μας όρθια, μετά καταστρέψατε τήν οικονομία, καί αφού ''λύσατε'' όλα τά παραπάνω βάζετε καί τό κερασάκι στήν τούρτα. Επειδή είσαστε καί επαγγελματίες αντίχριστοι εκτός ανθέλληνες, δέν σημαίνει ότι ό Θεός θά σάς αφήσει ατιμώρητους γιά τήν νέα ανηθικότητα πού επιδιώκεται στήν κοινωνία. Πίσω έχει ή αχλάδα τήν ουρά λέει ή παροιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικως ειμαι μισος Αμερικανος και μισος Ελλην.
    Ουτω ζω κατω ουτε εχω τιποτε εκει .
    ΑΛΛΑ......
    Ουτε εγω ανεχωμαι κατι τετοιο !!!!
    Ανα πασα στιγμη ο 3ος Παγκοσμιος Πολεμος θα τα προλαβει !!!
    Κουραγιο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργία και "καλή ζωή" μήτηρ πάσης κακίας.
    Θα δούμε όταν φτάσουν τα δύσκολα και τα ζόρια τα μεγάλα πώς θα ξεφύγουν οι άνθρωποι από τις διαστροφές και τις ανωμαλίες ανωμαλίες... Δεν εύχομαι κάτι κακό! Φοβάμαι όμως οτι εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να βοηθηθούμε αλλιώς. Όλοι πάσχουμε όταν πάσχει κάποιος και όλοι έχουμε ευθύνη για οτι γίνεται γύρω μας. Λυπάμαι πολύ για τα παιδιά μας που δεν φταίνε και τους παραδίδουμε αυτή την κατάσταση.
    Επίσης αναρωτιέμαι πώς μπορούμε να αντισταθούμε.
    Ας οργανωθούμε προσευχόμενοι...
    Η μόνη μας ελπίδα και καταφυγή!
    Πονάει η καρδιά μου με την δική τους μεθοδευμένη τακτική τόσων χρόνων.
    Σας χαιρετώ και εύχομαι κάτι να τους σταματήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν -λεει- ο ανθρωπος εκανε σχεδια και δη διεστραμενα για το μελλον ο Θεος χαμογελουσε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τη μεταπολιτευση και μετα, όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί ,αγωνίσθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις,για να διαλύσουν τους θεσμούς που κράτησαν ορθια την κοινωνία.Το τρίπτυχο "πατρίδα ,θρησκεία,οικογένεια", αν δεν είχε γίνει σημαία ορισμένων κομματων (που υποχθόνια το υπονόμευαν,)αλλά και χλεύη ορισμένων "προοδευτικών΄" ,ήταν το μόνο που μπορούσε να συγκρατήσει την κοινωνία.Σήμερα ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται σαν κρεας.Η νεα ταξη πραγματων δεν θέλει την τεκνογονία,οι όροι πατέρας και μητέρα έχουν αντικατασταθεί από τους όρους γονεας Α και γονέας Β,η ομοφυλοφιλία θεωρείται φυσιολογική παραλλαγή και μαλιστα και απο κληρικούς,στην επικείμενη πανορθόδοξη διαφαίνεται ότι θα τεθεί και αυτό το θέμα,η εκκλησία επευλογεί με διπλά μυστηρια (γάμος-βάπτιση) ,την εκτος γάμου κοινή ζωή.Γιατί να προβληματιζόμαστε;Αυτή δεν είναι η φυσιολογική εξέλιξη των γεγονότων; Μόνο αν παρεμβει ο Θεός υπάρχει ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το "κακό" προχωράει - αναπτύσσεται και προκαλεί, όταν το "καλό" δεν κάνει κάτι ...δεν αντιστέκεται. Μας "γέμισαν με προβλήματα και πάσης φύσεως σκουπίδια" για να κουρσέψουν τα υλικά αγαθά μας και την ψυχή μας !!! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας